torsdag 22 maj 2014

3 dagar kvar till EU-valet!

3 dagar kvar till EU-valet! Nu gäller det att utnyttja all tid man har. Vaknade extra tidigt för att kunna hinna dela ut flygblad till arbetspendlare som skulle med sitt tåg. Valde därför Linköpings Centralstation som plats för att dela ut flygbladen. Redan innan 7:00 var jag på plats tillsammans med vår riksdagskandidat Staffan Danielsson.

Morgonpigga och glada
Dessutom har Centerpartiet startat #grislöftet, som innebär att vi tar ställning för grisarna och djurskyddet. Vi vill se mindre användning av antibiotika och att grisknorren finns kvar. För att fixa en "badge" kan du klicka här.

Tisdagens öppna EU-möte tillsammans med miljöminister Lena Ek (C) uppmärksammades i NT.se (Norrköpings Tidning). Mer om det går att läsa här.

Lena Ek och jag på EU-mötet i Valdemarsvik

Onsdagens kampanjande i Östersund förevigades genom denna bild, där vi Centerstudenter ses lämna en folkmassa. Det var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som höll tal på Stortorget. Vi inte bara vände ryggen i protest, vi gick även därifrån helt enkelt... Mer om det går att läsa här.

Från dagens Länstidningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar