fredag 17 januari 2014

Ingen vila efter all jul- och nyårsmat!



Efter trettondedag jul var det back to business igen. Dagarna har varit fullspäckade och det känns som att jag springer från möte till möte.

Det är som sagt valår! Det är till och med SUPERvalår eftersom det inte är ofta som val till Europaparlamentet sammanfaller med val till riksdag, kommun och landsting. Det innebär att valrörelsen börjar tidigare för partierna. Den 25 maj är det val till europaparlamentet och den 14 september är det "vanligt" val.

Är man som jag inblandad i centerrörelsens alla nivåer; lokalt, regional och nationellt, kan man räkna med många möten. Det gäller planering inför kampanjer, skissning av valprogram, nomineringsmöten, extra stämmor, nämndsammanträden och mycket mycket mer.

Denna vecka har jag även två stycken två-dagarsinternat. Den första är med den politiska ledningen i Landstinget i Östergötland och därifrån var jag hemkommen idag. Vi hade bokat in oss på vackra Husby Säteri i Söderköping. Vi planerade kommande halvår och skissade på framtida politiska organisation för landstinget. Första kvällen avslutades med ett underhållande music quizz.

Imorgon inleder det andra internatet och kommer att vara på Sikargården i Simonstorp. Då är det dags för Centerpartiets landstingsgrupp och toppkandidaterna i landstingsvalet att träffas och spåna tillsammans inför valåret.

Vilan får vänta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar